ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗΣ: «ΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΔΗΜΟΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΙΟΥ»

Πολιτική

Φίλες και φίλοι

Η τροφός γη αποτέλεσε για εμένα καθοριστικό κομμάτι της ζωής μου. Προερχόμενος από αγροτική οικογένεια υπηρέτησα τον πρωτογενή τομέα με σειρά καλλιεργειών. Ένοιωσα και πόνεσα τον καημό, την αγωνία, τις δυσκολίες των ανθρώπων της υπαίθρου.

Η αγάπη μου για την αγροτιά με οδήγησε από νεαρή ηλικία στο να επιλέξω μέσω της δημοσιογραφικής μου εργασίας, να ασχοληθώ πρωτίστως  με το αγροτικό ρεπορτάζ και συνάμα με θέματα κοινωνικού χαρακτήρα. Μέσα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το γραπτό και το διαδικτυακό τύπο, προσπάθησα να αναδείξω τα τόσα πολλά και δισεπίλυτα προβλήματα των ανθρώπων που η ζωή και το βιός τους είναι συνυφασμένα με τη γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία αλλά και να συμβάλω στην επίλυση πολλών από αυτά.

Αποφάσισα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και από την αυτοδιοίκηση, αποδεχόμενος την πρόταση-πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, του Ολυμπιονίκη της ζωής, για να δώσουμε μαζί μια νέα πνοή και μια νέα προοπτική στην πόλη μας, την πολυαγαπημένη μας Κατερίνη.

Οι σύγχρονες προκλήσεις απαιτούν την τύχη και το μέλλον της πόλης μας να το αναλάβουν πολίτες με όραμα, δημιουργικές προτάσεις, ελπίδες για τη νέα γενιά, με μοντέρνες και παραγωγικές αντιλήψεις.

Συνδημότισσα και συνδημότη.

Ζητώ την ψήφο σου στις  δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, για να αλλάξει σελίδα η Κατερίνη.

Σας γνωρίζω και με γνωρίζετε. Ήμουν και παραμένω κομμάτι αυτής της πόλης πάντα παρόν στο καθημερινό κάλεσμα. Έτσι θα συνεχίσω.

Η Κατερίνη χρειάζεται την ανανέωση.

Η αγροτιά πρέπει και θα έχει πλέον λόγο και συμμετοχή στα δρώμενα του Δήμου Κατερίνης. Με μπροστάρη τον Κώστα Κουκοδήμο σας εγγυόμαστε μια πόλη πρότυπο, παρούσα στις εξελίξεις, αλλά και με ανθρώπινο πρόσωπο.

Σας ευχαριστώ.