Μαρία Μίχου, υποψήφια βουλευτής ΚΙΝ ΑΛ Πιερίας: “Η στήριξή σας είναι πολύτιμη και αποτελεί για εμένα προσωπικά μέγιστη τιμή και ύψιστη ευθύνη”

Πολιτική

Με έντονο το αίσθημα της ευθύνης, γνωρίζοντας σε βάθος τις δυσκολίες και τα προβλήματα του τόπου και κατόπιν της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες ξεκινώ τον προεκλογικό μου αγώνα, ως υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.
Ήμουν και είμαι πάντα εδώ. Παρούσα στα δρώμενα της Πιερίας, δίχως αμφιταλαντεύσεις και αμφισημίες. Συνοδοιπόρος & σύμμαχός μου η στήριξη των φίλων, των συνεργατών και κυρίως της νέας γενιάς, της οποίας τα προβλήματα και τις αγωνίες αφουγκράζομαι καθημερινά προσπαθώντας – όπως όλοι έχουμε χρέος – να συμβάλω στην επίλυσή τους.
Με πίστη στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και στις δυνατότητες των ανθρώπων του, απευθύνω κάλεσμα συμπόρευσης σε καθέναν και καθεμία από εσάς, προκειμένου να εργαστούμε συντονισμένα, για να αλλάξουμε τα δεδομένα και να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους.
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη και αποτελεί για εμένα προσωπικά μέγιστη τιμή και ύψιστη ευθύνη:
• Για μια εκλογική μάχη με εντιμότητα, ήθος και αξίες.
• Με ουσιαστικές προτάσεις για την επίλυση προβλημάτων των επαγγελματιών , των νέων ανέργων, των δημοσίων υπαλλήλων, των αγροτών και των συνταξιούχων.
• Με διαρκή προσπάθεια και συνέπεια για το καλό του τόπου και της ζωής μας.
• Υπεύθυνα με υπομονή και γνώση δίπλα στον πολίτη.

Η Εμπιστοσύνη σας και η Εκτίμησή σας
Η Δύναμή μου.