Ν.Δ: Για μια θέση στο ψηφοδέλτιο!

Μυστικά με την Έυη

Συνωστισμός στη Νέα Δημοκρατία! Πλημμύρισε από Πιεριείς που θέλουν μια θέση, την πολυπόθητη στο ψηφοδέλτιο αφού βλέπουν αυξημένες ελπίδες να προκριθούν μιας και από το «παιχνίδι» βγαίνει πλέον ο Κώστας Κουκοδήμος με τον Γιώργο Κωνσταντόπουλο να μην ενδιαφέρεται. Έτσι τουλάχιστον λένε οι πληροφορίες, για τις οποίες δεν παίρνω και όρκο πάντως! Αυτές οι πληροφορίες που έχουμε γεμίσει τον τελευταίο καιρό με ονόματα υποψηφιότητες όσα μπορούμε να φανταστούμε και όσα όχι. Ονόματα όπως Δημήτρης Χριστογιάννης,  Φώντας Μπαραλιάκος, Έφη Μπάσδρα, Θόδωρος Τόνας, Γιώργος Παπαστεργίου, Δημήτρης Μπέης, Σπύρος Κουλκουδίνας, Λευτέρης Μωυσιάδης Κλεόβουλος Θεοτόκης, Φανή Πατρή, Στέλλα Μαντουλίδου. Άφησα τελευταία την Άννα Μάνη Παπαδημητρίου διότι είναι η μόνη σίγουρη για το ψηφοδέλτιο εκτός εάν η ίδια δεν το θελήσει.

Επίσης άφησα απέξω καμιά 25ρια ονόματα που κατά καιρούς ακούγονται πρώτον γιατί δεν τα θυμάμαι όλα και δεύτερον γιατί σίγουρα μέχρι αύριο θα ακουστούν και άλλα.

Γεγονός είναι πάντως πως στην Αθήνα στη Νέα Δημοκρατία, γίνεται χαμός. Πιέσεις πολλές προς πάσα κατεύθυνση. Το ζητούμενο είναι αν αυτές θα πιάσουν τόπο στην «τριμελή» επιτροπή ή όχι.

Τις επόμενες μέρες πάντως αναμένονται τα ονόματα…