Οι αγωνιώδεις προσπάθειες των πρωτάρηδων δημοτικών συμβούλων..

Μυστικά με την Έυη

Πήξαμε στην φωτογραφία των πρωτάρηδων δημοτικών και τοπικών  συμβούλων το τελευταίο διάστημα σε μια προσπάθεια να μας πείσουν ότι είναι οι καταπληκτικότεροι των καταπληκτικότερων, οι πιο χρήσιμοι, αυτοί που θα μας σώσουν, στην ανάγκη θα μας κάνουν και εξορκισμό αν το κρίνουν σκόπιμο, Βαρύγδουπες δηλώσεις του τύπου θα δουλέψουμε, θα κάνουμε την πόλη και τον δήμο μας τέλειο , θα σας φέρουμε και πλατείες θα έλεγα εγώ ή το αγαπημένο μου «θα σας εξαφανίσομεν» από την αξέχαστη ταινία με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβαν που όπως φαίνεται μάλλον όχι, το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται οι πολίτες είναι η πασαρέλα. Αυτό που χρειάζεται είναι έργα. Και η λογική που φαίνεται μέχρι τώρα, του τύπου τα μηδενίζουμε όλα γιατί εμείς είμαστε νέοι και νέες στα κοινά και τώρα θα σας σώσουμε δηλώνει αν μη τι άλλο άγνοια κινδύνου και ρηχή πολιτική στάση.

Αφήστε λίγο τα φλας και το διαδίκτυο  τις φωτογραφίες με τα ζωάκια, τους κουμπάρους, τις κολλητές, και  τους κολλητούς, τα συμπεθέρια, τα ξαδέλφια, τις οικογένειες και τα εγγόνια για να δούμε αν θα με διαψεύσετε. ..

Οι εκλογές τελείωσαν!

Εύη Μιχωλού

Δημοσιογράφος, Αντιπρόεδρος  της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου

Ιδιοκτήτρια Pieria Social