Οι έρευνες της Αστυνομίας και ο τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση της μητέρας με την κόρη- Τι είπε ο διοικητής της Π.Υ

Κοινωνία

Με τον πλέον τραγικό τρόπο δόθηκε τέλος στις έρευνες της εξαφάνισης από τις 8 Νοεμβρίου της 45χρονης μητέρας Σβέτας και της 17χρονης κόρης της Άννας – Μαρίας Δεληγιάννη το μεσημέρι της Κυριακής.

26 χιλιόμετρα έξω από την Κατερίνη, στην επαρχιακή οδό Κατερίνης – Ελασσόνας οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα σε χαράδρα 120 μέτρων. Είχε προηγηθεί έρευνα όλες τις προηγούμενες ημέρες από την Αστυνομία, ενώ το Χαμόγελο του Παιδιού είχε ήδη κοινοποιήσει τη φωτογραφία της 17χρονης με amber alert.

Τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει η Αστυνομία με την εικόνα από κάμερα του αυτοκινήτου που οδηγούσε η 45χρονη μητέρα στο 10 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού, οδήγησαν σε έρευνες στην περιοχή αυτή. Το μεσημέρι της Κυριακής drone εντόπισε το αυτοκίνητο στην χαράδρα. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Γ. Τζήμας ειδοποίησε τον διοικητή της Πυροσβεστικής Β. Φαλάρα και μετά από μια πολύωρη επιχείρηση ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο γυναικών που βρέθηκαν σε απόσταση τριών μέτρων μακρυά από το αυτοκίνητο και κατάσταση σήψης. Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κατερίνης και σήμερα το πρωί στο νεκροτομείο.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=wK2CrXyF-Pc&feature=emb_logo[/youtube]