Ανάβουμε στην Κατερίνη ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, φτιαγμένο με κουτιά από γάλα για παιδιά

Κοινωνία Πολιτισμός

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης σας προσκαλούν να ανάψουμε τα φώτα ενός ξεχωριστού Χριστουγεννιάτικου δέντρου, φτιαγμένο με κουτιά από γάλα.

Το βράδυ της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου 2019, στην Πλατεία Δημαρχίας, θα στήσουμε ένα διαφορετικό δέντρο να έχουν και αυτά τα Χριστούγεννα, όλα τα παιδιά ένα ποτήρι ζεστό γάλα. Μια μικρή αλλά σημαντική πρωτοβουλία στην οποία καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες του Δήμου Κατερίνης.

Θα ξεκινήσουμε στις 10:00 το πρωί και θα συγκεντρώνουμε κουτιά από γάλα ολόκληρη την ημέρα, ενώ μόλις σκοτεινιάσει θα στολίσουμε το δέντρο μας με εκατοντάδες αναμμένα κεράκια.

Σας καλούμε να προσφέρετε λίγο γάλα σε τενεκεδένια συσκευασία για να στήσουμε το ωραιότερο δέντρο της πόλης μας στέλνοντας μήνυμα σε όλο τον κόσμο πως θα σταθούμε όρθιοι, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο και δεν θα επιτρέψουμε την φτωχοποίηση της κοινωνίας, προστατεύοντας με κάθε τρόπο τα παιδιά.

Όλοι μαζί, θα στείλουμε γράμμα στον Αη Βασίλη σηκώνοντας πολλά αερόστατα! Έτσι όπως τα σηκώναμε παλιά και από τις γειτονιές του Καπνικού Σταθμού. Να λοιπόν μια βραδιά και για μεγαλύτερα παιδιά με γκρίζα μαλλιά.

Το Κοινωνικό  Παντοπωλείο της ΕΟΔνΠ τροφοδοτεί σε μόνιμη βάση 45 οικονομικά ανήμπορες οικογένειες, με 35 κιλά τρόφιμα κάθε μήνα, στις οποίες μεγαλώνουν περισσότερα από 50 ανήλικα παιδιά, ενώ το Κοινωνικό Φαρμακείο στηρίζει εδώ και 7 χρόνια 728 οικογένειες που αδυνατούν να προμηθευτούν τα φάρμακά τους.

Την Παρασκευή, μεταξύ 10:00 και 19:00, περάστε κάποια στιγμή από την Πλατεία Δημαρχίας και αφήστε ένα κουτάκι γάλα στο δέντρο μας.

Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε τις Κοινωνικές Δομές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης