Σάββας Χιονίδης: “Η κυβέρνηση δεν υποσχέθηκε ποτέ, αλλά ανταποκρίθηκε στο δίκαιο αίτημα των αγροτών και των βουλευτών της Πιερίας”

Πολιτική

Θερμές ευχαριστίες στον Υπ.Α.Α.Τ. Μάκη Βορίδη για τη διαχρονικά καλή συνεργασία και την πλήρη ικανοποίηση του αιτήματος των αγροτών της Πιερίας, των συνδικαλιστικών τους οργάνων και των Βουλευτών του νομού.

Σε συνέχεια των συναντήσεων που είχα προσωπικά και με την σημαντική παρουσία όλων των συνδικαλιστικών οργάνων των αγροτών της Πιεριας ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καπνοπαραγωγοί, ενέκρινε τη χορήγηση ενισχύσεων De Minimis (ενισχύσεις ήσσονος σημασίας).

Η απόφαση του κ. Βορίδη προβλέπει την καταβολή συνολικού ποσού ύψους 19.255.000 ευρώ και δείχνει τη δίκαιη και αποτελεσματική διοίκηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που ανταποκρίνεται άμεσα παρόλες τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Η κυβέρνηση του Κυριακου Μητσοτάκη δεν υποσχέθηκε ποτέ αλλά ανταποκρίθηκε στο δίκαιο αίτημα των αγροτών και των βουλευτών της Πιερίας για τη θωράκιση της κινητήριας δύναμης της ατμομηχανής του πρωτογενούς τομέα για την οικονομία μας.

Η ισχύς εν τη ενώσει.

Σάββας Χιονίδης
Βουλευτής Πιερίας – ΝΔ