Συνάντηση της Βουλεύτριας Ε. Σκούφα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΔΑ -Ενημέρωση για την πορεία των έργων φυσικού αερίου στην Κατερίνη

Πολιτική

Ενημερωτική συνάντηση με τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ κ.Μάριο Τσάκα σχετικά με την πορεία των έργων για το φυσικό αέριο στην Κατερίνη είχε την Πέμπτη 19/12 η βουλεύτρια Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα.

 Ο σχεδιασμός της νέας διοίκησης

Στην διάρκεια της συνάντησης ο κ. Τσάκας ανέφερε τον σχεδιασμό της νέας διοίκησης για την Κατερίνη, ο οποίος αφορά τη σύνδεση όλων των καταναλωτών που έχουν καταθέσει αίτηση και βρίσκονται σε οδούς όπου υπάρχει ήδη δίκτυο έως το τέλος Μαρτίου, αφού έχει ολοκληρωθεί και ο σχετικός πιλοτικός διαγωνισμός. Όπως ανέφερε, έως τον Σεπτέμβριο του 2020 θα έχει ξεκινήσει και η κατασκευή των νέων δικτύων στην πόλη, δίνοντας προτεραιότητα στις περιοχές με τον μεγαλύτερο αριθμό αιτήσεων που θα κατατεθούν.

 Η κα Σκούφα

Η κ. Σκούφα ζήτησε να γίνει ακόμη μεγαλύτερη και συστηματικότερη ενημέρωση και των καταναλωτών αλλά και των τεχνικών του νομού για το φυσικό αέριο, ώστε να εμπλακούν περισσότερες εταιρείες και τεχνικοί από την Πιερία σε όλη τη διαδικασία εγκατάστασης και διανομής και σε οικίες αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους. Τόνισε ακόμη ότι θα στηρίξει όπως και πριν, τη δημιουργία και νέων δικτύων σε όλη την Πιερία και θα ζητήσει από τους καταναλωτές της Κατερίνης που ήδη έχουν συνδεθεί με το φυσικό αέριο να βρουν άμεσα και πάροχο, ώστε η σύνδεσή τους αυτή να ολοκληρωθεί.