Στα κρυφά η πίτα του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου- Απεταξάμην οι δημοσιογράφοι!!

Κοινωνία Πολιτισμός

Κεκλεισμένων των θυρών έγινε σήμερα το απόγευμα η κοπή πίτας του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡΦΕΟ) στην “Απόλαυση”. Κεκλεισμένων μόνο για τους δημοσιογράφους, αφού όλοι οι άλλοι είχαν κληθεί. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης Θ. Καράογλου, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Θεσσαλίας, οι βουλευτές του νομού Πιερίας, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, δήμαρχοι, φορείς του νομού και χορηγοί του φεστιβάλ.

Παρά το γεγονός ότι κλήθηκαν τόσοι φορείς, και η εκδήλωση είχε επίσημο χαρακτήρα με αναλόγιο και χαιρετισμούς, η διοίκηση του ΟΡΦΕΟ δεν έκρινε σημαντικό ή σκόπιμο να καλέσει τους δημοσιογράφους ούτε για να καλύψει την εκδήλωση δημοσιογραφικά και κυρίως να πει ένα απλό ευχαριστώ για τη πολυετή δωρεάν προβολή των εκδηλώσεων του φεστιβάλ όλα αυτά τα χρόνια.

Επιπλέον δεν έχει γίνει ένας απολογισμός των εκδηλώσεων της απήχησης που έχουν και ένας οικονομικός απολογισμός του οργανισμού για να γνωρίζουν και οι πολίτες.

Προφανώς οι δημοσιογράφοι θα γίνουν σημαντικοί αργότερα, όταν η διοίκηση θα θέλει για μια ακόμη φορά και χρονιά να προβάλλει τις φετινές της εκδηλώσεις.

Οι φωτογραφίες είναι από ανάρτηση που έκανε η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου στο προφίλ της στο facebook.