Τραγικό τέλος για τον 55χρονο που έψαχνε η Νικολούλη με καταγωγή από τα Ρυάκια Πιερίας. Η σορός του είχε βρεθεί από τις 11 Φεβρουαρίου

Κοινωνία

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση του επιχειρηματία από τον Ίλιον, Λεωνίδα Μπάτσιου, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από τις 4 Ιανουαρίου. Ο 55χρονος επιχειρηματίας εντοπίστηκε νεκρός από έναν ψαρά, στη θαλάσσια περιοχή Μαρμαρίου στην Εύβοια.

Την περίεργη υπόθεση εξαφάνισης είχε φέρει στη δημοσιότητα η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” της Αγγελικής Νικολούλη.

Σημειώνεται πως η σορός του 55χρονου άνδρα από το Ίλιον είχε βρεθεί από τις 11 Φεβρουαρίου και παρέμενε στα αζήτητα μέχρι και το πρωί της Τρίτης, 10 Μαρτίου.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο Γεράσιμος Κουρούκλης, εμπνευστής και δημιουργός των “Silver Alert” και “Γραμμή Ζωής”. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο ίδιος, κατά τον εντοπισμό της σορού δεν έγινε συσχετισμός με τον 55χρονο αγνοούμενο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μέθοδος του DNA προκειμένου να λυθεί το μυστήριο.

Οι έρευνες για τα ακριβή αίτια θανάτου του Λεωνίδα Μπάτσιου συνεχίζονται, αφού σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία τα οποία έχει αναδείξει η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ο 55χρονος φαίνεται να εξαφανίστηκε κάτω από περίεργες συνθήκες.

Η ανακοίνωση του Silver Alert

“Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του Λεωνίδα Μπάτσιου που είχε χαθεί την 04/01/2020. Ο 55χρονος, είχε εξαφανισθεί την 04/01/2020, από το σπίτι του στο Ίλιον, Αττικής. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή του. Δυστυχώς, βρέθηκε νεκρός…

Η υπηρεσία Silver Alert, το πρωί της 10/03/2020, έλαβε κλήση για την ανεύρεση και την απώλεια ζωής του. Η σορός του Λεωνίδα Μπάτσιου είχε βρεθεί στις 11/02/2020 από ψαρά στη θαλάσσια περιοχή του Μαρμαρίου Καρύστου. Ωστόσο, δεν έγινε τότε συσχετισμός με τον αναζητούμενο”.

πηγή:thetoc.gr