Ν. Μακρίδης: “Απαλλαγή των επιχειρήσεων από τα δημοτικά τέλη” -Ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου που έκανε την Κυριακή

Κοινωνία Πολιτική

Την απαλλαγή των επιχειρήσεων από τα δημοτικά τέλη για όσο καιρό χρειαστεί, μέχρι οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες να ορθοποδήσουν, θα ζητήσει ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μακρίδης με τον συνδυασμό του Σ. Χιονίδη “Πολίτες σε Δράση”, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όταν αυτή πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα. Ο κ. Μακρίδης γνωστοποίησε την πρόθεση του σε ανάρτηση του στο facebook, την Κυριακή το πρωί.

Ακολούθησαν τις επόμενες μέρες, χθες και προχθές, ανάλογες ανακοινώσεις από τον δήμο, στο πνεύμα της πρότασης του κ. Μακρίδη.

Η ανάρτηση του κ. Μακρίδη

Πρόταση που προτίθεμαι να καταθέσω μέσα στην εβδομάδα για να τεθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τους επαγγελματίες-καταστηματάρχες του δήμου Κατερίνης.
?Λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων που ζούμε θα θέσω θέμα συζήτησης-ψήφισης την απαλλαγή των επιχειρήσεων που εδρεύουν στον Δήμο Κατερίνης, από όλες τις κατηγορίες των δημοτικών τελών για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αυτό αναγκαίο.
?Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε, έχουμε χρέος και οφείλουμε ως δήμος να βοηθήσουμε την ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας, τους επαγγελματίες-καταστηματάρχες από τις επιπτώσεις που αυτή η κατάσταση τους δημιούργησε.
?Ας ευχηθούμε να βγούμε από αυτήν την περιπέτεια που ζούμε όλοι, το συντομότερο δυνατό και με τις λιγότερες απώλειες..

Με τιμή
Μακρίδης Νίκος
Δημοτικός Σύμβουλος
Πολίτες σε δράση