Μασούτης: Επιπρόσθετη αμοιβή στους εργαζόμενους συνολικού ύψους 3 εκ ευρώ -“…η δύναμή μας, είναι οι άνθρωποί μας…”

Κοινωνία

Μια σημαντική ανάσα στους εργαζομένους της δίνει η εταιρεία Μασούτης που ανακοίνωσε ότι διαθέτει το 30% των καθαρών κερδών της ως επιπρόσθετη παροχή σε όλους εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των καταστημάτων και της εξυπηρέτησης.

Πρόκειται για μια απόφαση που, όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γιάννης Μασούτης, «απορρέει από την πίστη πως η δύναμή μας, είναι οι άνθρωποί μας και επιβραβεύει όλους εσάς τους ανθρώπους μας, που είστε καθημερινά στις “επάλξεις”’, πράττετε το καθήκον σας με σθένος και υπομονή διατηρώντας τα καταστήματά μας ανοικτά και γεμάτα, καλύπτοντας με ασφάλεια τις αυξημένες ανάγκες των πελατών μας, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης έντασης».

Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, το ποσό της επιπρόσθετης αυτής αμοιβής είναι της τάξης των 3 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 2019, ωστόσο, θα καθοριστεί ακριβώς τον Δεκέμβριο 2020, οπότε και θα κλείσει το οικονομικό έτος.

Η Μασούτης ήταν η πρώτη εταιρεία στον κλάδο που ανακοίνωσε επιβράβευση στους εργαζόμενους λόγω της μεγάλης πίεσης που δέχθηκε η λειτουργία των 333 καταστημάτων εξαιτίας του κορωνοϊού και όπως ανέφερε στην επιστολή του ο κ. Μασούτης «άνοιξε τον δρόμο στον υπόλοιπο κλάδο».

Η ανακοίνωση της επιπρόσθετης παροχής προκάλεσε ιδιαίτερα θετική αίσθηση στους εργαζόμενους της εταιρείας που σταθερά βραβεύεται ανάμεσα στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον και συνεχίζει –παρά το μέγεθός της– να διατηρεί την κουλτούρα της οικογένειας και αναλλοίωτες τις αξίες της έπειτα από 44 χρόνια λειτουργίας. 

Πηγή: voria.gr