Γ. Νταντάμης: «Στηρίζουμε την εκπαίδευση και τη σύνδεση με την αγορά εργασίας»

Πολιτική

Την αξιέπαινη προσπάθεια του Δημόσιου ΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτών του Υπουργείου Υγείας –  Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, εξήρε ο υπ. Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης κατά την επίσκεψή του στους χώρους μαθητείας που βρίσκονται σε εγκαταστάσεις του παλιού Νοσοκομείου.

Τον κ. Νταντάμη υποδέχθηκαν και ενημέρωσαν για τη λειτουργία και τη δυναμική του Τμήματος η Διευθύντρια κα Φωτεινή Μπαλαούρα και η κα Ελένη Γκουνταμάνη εκπαιδευτικός νοσηλεύτρια και Αναπληρώτρια Διευθύντρια.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στο ανθρώπινο δυναμικό του Δημόσιου ΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτών. Είναι ένα τμήμα που προσελκύει σπουδαστές από διάφορες περιοχές της χώρας και κυρίως συνδέει την εκπαίδευση με την απασχόληση. Κατά την επίσκεψή μου στους χώρους του ΙΕΚ είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω τη δυναμική αυτού του Τμήματος και τα πολλαπλασιαστικά οφέλη για την κοινωνία μας. Τα δημόσια ΙΕΚ αποτελούν διέξοδο κατάρτισης και εξειδίκευσης σε επαγγελματικούς κλάδους που έχει ανάγκη η αγορά εργασίας στον τόπο μας.  Για εμάς αποτελεί δέσμευση ότι ο Δήμος Κατερίνης θα είναι αρωγός, πρωτοπόρος και πολύτιμος συνεργάτης για την προαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας στον τόπο μας και σύνδεσής της με την αγορά εργασίας», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα»: Γιάννης Νταντάμης, Σωτηρία Ουσταμπασίδου, Χριστίνα Σιδηροπούλου, Γιώργος Τσαχουρίδης και Κώστας Φιλοκώστας.