Συντονιστής Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης,το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ Λευτέρης Μωυσιάδης

Πολιτική

Χρέη συντονιστή της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανέλαβε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ και Πιεριέας Λευτέρης Μωυσιάδης.

Ο Λευτέρης Μωυσιάδης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας. Μιλά Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά.  Υπήρξε υπεύθυνος των γραφείων τύπου, διεθνών και δημοσίων σχέσεων σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιμελητήρια, επαγγελματικές ενώσεις, ενώ έχει αναλάβει επιτυχή Ευρωπαϊκά Προγράμματα στον τουριστικό τομέα και στο destination branding. Εξελέγη δυο φορές μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και συμμετέχει στους Τομείς Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού και στη Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όπως αναφέρεται στη ιστοσελίδα του κόμματος της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης, “στο σημερινό πολύπλοκο διεθνές περιβάλλον τα εθνικά ζητήματα και η εξωτερική πολιτική χρειάζονται ολοκληρωμένο σχεδιασμό και πολυεπίπεδη προώθηση. Η Νέα Δημοκρατία, που ιστορικά πρωτοστάτησε στον ευρωπαϊκό και διεθνή προσανατολισμό της χώρας, συνεχίζει και σήμερα να πρωταγωνιστεί στα ευρωπαϊκά και διεθνή κέντρα λήψης των αποφάσεων στηρίζοντας και προωθώντας τις Ελληνικές θέσεις στο εξωτερικό. Η Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης εργάζεται συστηματικά για την προώθηση του καταστατικού της ρόλου, ως εκπροσώπου και υποστηρικτή των εθνικών μας συμφερόντων, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τους διεθνείς φορείς και οργανισμούς”.