O βουλευτής Σάββας Χιονίδης για την ανάληψη των καθηκόντων του Κατερινιώτη Λευτέρη Μωυσιάδη ως συντονιστή Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης: “Ένας άνθρωπος που αφιερώνεται με πάθος, πίστη και αφοσίωση με ό,τι ασχολείται.

Πολιτική

Τις θερμές ευχές του εξέφρασε ο βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ Σάββας Χιονίδης, στον συντοπίτη μας Λευτέρη Μωυσιάδη που πρόσφατα ανέλαβε τη θέση του συντονιστή Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με ανάρτηση του στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο facebook, ο βουλευτής Πιερίας μιλά για τον επί σειρά ετών φίλο του Λευτέρη Μωυσιάδη, έναν άνθρωπο που διακρίνεται από πάθος, πίστη και αφοσίωση με ό,τι ασχολείται.

Η ανάρτηση του Σάββα Χιονίδη

“Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου σε έναν άνθρωπο που γνωρίζω πολύ καλά ότι αφιερώνεται με πάθος, πίστη και αφοσίωση με ό,τι ασχολείται.

Είμαι βέβαιος ότι ο Κατερινιώτης Λευτέρης Μωυσιάδης  με την υψηλά ανεπτυγμένη αίσθηση ευθύνης και συνέπειας λόγων και έργων που τον διακρίνει θα ανταπεξέλθει στην επιλογή της ΑΤΙΑ στο πρόσωπο του.

Η ανάληψη της ευθύνης του συντονιστή Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλευρό του Γραμματέα – Βουλευτή ΣερρώνΤάσος Χατζηβασιλείου  συμπληρώνει το στελεχιακό δυναμικό της επόμενης ημέρας με τις πιο αισιόδοξες, τις πιο ελπιδοφόρες επιλογές.

Καλή επιτυχία!